Coaching

“You have to find your ‘you’ and experience it; that is the total purpose of life.” — Yogi Bhajan

Door alle prikkels en drukte van alle dag raken we steeds verder verwijdert van onze ware ik, onze diepste zelf: onze ziel. Door verder van onszelf af te staan en steeds minder te voelen is er sprake van minder verbinding met onszelf. Hierdoor raken we uitgeput en ongelukkig. Het is dus belangrijk om in verbinding te staan met de stem van onze ziel, om zo ons geluk te vinden.

In een yoga coaching sessie gaan we op zoek naar de stem van jouw ziel. Wie ben je nou werkelijk en waar word je echt gelukkig van. Hoe kan de verbinding met jou ware ik weer worden hersteld en versterkt.

Werkwijze

Naar aanleiding van jouw verhaal tijdens de intake maak ik een op maat gemaakt programma. Ik ga op zoek naar oefeningen die jou persoonlijk gaan helpen om je blokkades te doorbreken. In dit programma is ruimte voor dagelijkse yoga beoefening (losse oefeningen, kriyas, ademhalingsoefeningen of meditatie), reflectievragen, en andere coachings tools. Coaching is positief en op de toekomst gericht.

Indien men ervoor kiest dit in combinatie met pranic healing te doen vindt er eerst een pranic healing sessie plaats alvorens men aan de slag gaat.

Voorbeeld programma vijf sessies:

  1. Basis behandeling (oefeningen voor ruggengraat, navel point, zenuwstelsel en uplifting the mind)& Zelf-coaching vragen
  2. Basis behandeling, volledige lengte
  3. Basis Kriya
  4. Gefocuste Kriya & Meditatie
  5. Gefocuste Kriya & Meditatie opvolging

Tijdens de sessies wordt er ook gewerkt aan emotionele verandering en karakter opbouwen.

Als onderdeel van deze Yoga coaching kan ik gebruik maken van Pranic healing of Yoga Nidra, ook twee krachtige tools die helpen bij het schoonmaken van het energetisch lichaam zodat deze weer kan gaan stromen. Dit wordt gedaan in overleg.

Men kan zelf kiezen hoeveel ruimte er zit tussen de betreffende coaching sessies. Na uitleg van de onderdelen ga je thuis zelf aan de slag met de oefeningen.

In een Yoga coaching sessie help ik je:

 • Een helder doel neer te zetten
 • Bewustzijn te creëren van beperkende overtuigingen en gedachten
 • Met het doorbreken van psychische, emotionele en spirituele blokkades
 • Het zelfvertrouwen en liefde voor jezelf te vergroten
 • Het vergroten van de vitaliteit, concentratie en intuïtie
 • Ontspannen
 • Met het wakker maken van je potentieel

Prijslijst:

 • Een losse coaching sessie kost 75 euro. 
 • Een coaching programma van vijf sessies kost 325 euro.
 • Een coaching programma van tien sessies kost 600 euro.
 • Combi pakket coaching en pranic healing van vijf sessies kost 475.
 • Combi pakket coaching en pranic healing van tien sessies kost 888.                              BESTE DEAL MET GROOTSTE RESULTAAT!

‘Discipline is your only friend!’, wordt er wel eens gezegd, een beetje ongezellig maar wat dit betreft zeer waar. Wil jij verandering in je leven, dan zal je daar tijd en energie in moeten steken en je hieraan moeten committeren. Je echte ik zal je dankbaar zijn, en na een programma van vijf of tien sessies zal je al grote verschillen ervaren en ben je goed op weg naar jou ware ik, de you within you!

Ben jij klaar voor verandering? Onderneem dan nu actie en maak een afspraak via het  contactformulier!