The ten bodies serie

Een prachtige serie voor het versterken en in balans brengen van alle tien de lichamen.

We denken vaak dat we maar één lichaam hebben, namelijk het fysieke lichaam. In de yogische filosofie wordt er van uitgegaan dat we tien lichamen hebben: éen fysieke, drie mentale en zes energetische lichamen.

Ieder lichaam heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, functies en vormt een aspect van ons groeiproces.

We doen voor ieder lichaam een les met daarin een kriya en meditatie speciaal voor dat lichaam.

De tien lichamen zijn:

  1. Soul body
  2. Negatieve mind
  3. Positive mind
  4. Neutral mind
  5. Physical body
  6. Arc line
  7. Aura
  8. Pranic body
  9. Subtle body
  10. Radiant body

Overigens staan alle lichamen met elkaar in verbinding en beïnvloeden ze elkaar. 

Ondersteunend daarbij is het systeem van de yogische numerologie. Je kunt door middel van je geboortedatum uitrekenen welke van je lichamen extra aandacht nodig hebben. Op deze site kun je een berekening doen en krijg je ook meteen uitleg over wat dit nou precies betekend: Website voor het bereken van jouw tantrische numerologie code

Na het lezen van jouw persoonlijke berekening/ verhaal kun je zelf kijken welk lichaam eventueel uit balans is en wat dus een goede les is voor jou om naar toe te komen. Maar alle tien de lessen volgen is natuurlijk altijd goed :)!

De beoefening van kundalini yoga versterkt alle tien de lichamen. Dit zorgt voor verandering in de perceptie van onze realiteit. Ons nieuw gevonden bewustzijn geeft ons de kans om te luisteren naar de stem van onze ziel, die ons vervolgens de weg wijst naar het realiseren van ons doel in ons het leven!

Ben jij klaar voor een mini cursus van 10 weken waarin alle lichamen een tune up krijgen en je tegelijkertijd informatie ontvangt over het desbetreffende lichaam en hoe je merkt of deze in of uit balans is, meld je dan nu aan via het contactformulier!