Rebirthing kundalini yoga lessen

“The idea of rebirthing is to release the subconscious, the storehouse of misery.” — Yogi Bhajan

De Rebirthing kriya’s  van Yogi Bhajan zijn een grote schoonmaakbeurt voor je onderbewustzijn. 

Onverwerkte pijn, verborgen herinneringen en oude emotionele patronen/ blokkades die ons belemmeren in ons dagelijks leven worden opgeruimd.

Het zijn uitdagende oefeningen met een diep transformerende werking. Door de beoefening van deze kriya’s kun je de pijn uit je verleden loslaten en “herboren worden”   als je authentieke zelf. Je ervaart je Ware identiteit, “the You within You” komt weer tevoorschijn!

De intensiteit van de lessen wordt versterkt doordat er muziek wordt afgespeeld die ervoor zorgt dat je nog dieper in de oefeningen kunt duiken en nog meer los kunt laten!

De daadwerkelijke Rebirthing les duurt maximaal 1,5 uur. Er wordt ook aandacht besteed aan hoe we de oude energie los kunnen laten. En we gaan kijken naar hoe we deze leegte kunnen opvullen met een positief zaadje naar keuze. Er worden oefeningen meegegeven ter ondersteuning van het proces. We beginnen iedere les met een zachte korte warming-up. 

Ervaring met kundalini yoga is gewenst. 

Praktische info:

  • Waar en wanneer: zie agenda (ook onderaan de pagina te zien)
  • Totaalpakket van de vier lessen: 120 euro Berkeley/ 130 euro Sekoya Center.          Het is aan te raden alle vier de lessen te volgen qua impact en diepte maar het volgen van een losse les kan ook (Studenten die voor het totaalpakket kiezen hebben voorrang op de studenten die voor een losse les gaan).
  • Een losse les kost 35 euro Berkeley/ 37,50 Sekoya Center
  • Aanmelden kan via het contactformulier

Locatie

De Berkeley, Nesdijk 20H, Bergen

Sekoya Center, Duinweg 65, 1871 AD Schoorl

Staan de rebirthing lessen niet in de agenda? Stuur me dan even een mail via het contactformulier, ik houd je dan op de hoogte en laat je weten wanneer deze lessen weer plaatsvinden.

“Through the practice of these profound kriyas, may you drop the pain of the past and experience a deep sense of renewal. May you be reborn to your truest and highest self!”