Pranic Healing

“The body is a living battery, that requires constant recharging. This is done through different means, especially through the transference of life energy. This is the principle behind Pranic Healing.” 

~ Master Choa Kok Sui

Pranic Healing is een krachtige en effectieve methode van energiehealing zonder dat het fysieke lichaam wordt aangeraakt.

Tijdens het toepassen van pranic healing wordt vervuilde, zieke en negatieve energie verwijderd en wordt er nieuwe gezonde energie toegediend. Hierdoor kan de energie in het lichaam weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen vergroot.

Pranic Healing is ondersteund door meer dan 30 jaar aan onderzoeken en getuigenissen over de hele wereld. Tijdens pranic healing wordt het energielichaam (aura en chakra’s) behandelt dat de blauwdruk bevat van wat er in het lichaam en leven gebeurt. En omdat alles energie is, is de toepassing van Pranic Healing oneindig toe te passen en voor iedere klacht inzetbaar.

Aangezien er bij Pranic Healing wordt gewerkt aan het weghalen van negatieve energie en het opheffen van blokkades is het ook erg belangrijk om deze leegtes weer op te vullen met zaadjes naar keuze. Dit kan gedaan worden tijdens een coaching sessie. Zo heeft de pranic healing ook een effect op lange termijn en kan er echte verandering plaatsvinden.

Een coaching traject kan met of zonder yoga worden gedaan. Indien zonder yoga ligt de nadruk meer op emotionele verandering en karakter opbouwen.

Een pranic healing sessie kan buiten, op locatie of op afstand.

Aanmelden kan via het contactformulier

Prijslijst:

  • Losse sessie:  60 euro.
  • Vijf keer healing kaart: 275 euro.
  • Tien keer healing kaart: 500 euro.
  • Combi pakket coaching en pranic healing van vijf sessies: 475 euro
  • Combi pakket coaching en pranic healing van tien sessies:  888 euro.                            BESTE DEAL MET GROOTSTE RESULTAAT!

Enkele reacties:

“Wat een bijzondere ervaring de pranic healing bij José !!!
De Healing voelde in totale ontspanning zo mooi waarin kleuren en gevoelens elkaar afwisselen.
En de uitwerking daarna was zo goed voelbaar , echt een verandering! ” Arjen.

“Wauw. Nou ik voelde het echt goed hoor. Ik zag kleuren en af en toe een rush van energie door me heen. Fijn zeg. Uiteindelijk ben ik een soort van in slaap gevallen. Daarna voelde ik me als herboren met heel veel nieuwe energie.” Marieke, healing op afstand.