Pranic Healing

“The body is a living battery, that requires constant recharging. This is done through different means, especially through the transference of life energy. This is the principle behind Pranic Healing.” 

~ Master Choa Kok Sui

Pranic Healing is een krachtige en effectieve methode van energiehealing zonder dat het fysieke lichaam wordt aangeraakt.

Tijdens het toepassen van pranic healing wordt vervuilde, zieke en negatieve energie verwijderd en wordt er nieuwe gezonde energie toegediend. Hierdoor kan de energie in het lichaam weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen vergroot.

Pranic Healing is ondersteund door meer dan 30 jaar aan onderzoeken en getuigenissen over de hele wereld. Tijdens pranic healing wordt het energielichaam (aura en chakra’s) behandelt dat de blauwdruk bevat van wat er in het lichaam en leven gebeurt. En omdat alles energie is, is de toepassing van Pranic Healing oneindig toe te passen en voor iedere klacht inzetbaar.

Aangezien er bij Pranic Healing wordt gewerkt aan het weghalen van negatieve energie en het opheffen van blokkades is het ook erg belangrijk om deze leegtes weer op te vullen met zaadjes naar keuze. Dit kan gedaan worden tijdens een coaching sessie. Zo heeft de pranic healing ook een effect op lange termijn en kan er echte verandering plaatsvinden.

Pranic healing wordt dus over het algemeen toegepast als onderdeel van een coaching sessie maar indien gewenst kan deze ook los worden geboekt.

Aanmelden kan via het contactformulier

Prijslijst:

  • Een losse sessie kost 75 euro.
  • Een vijf rittenkaart kost 325 euro.
  • Een tien rittenkaart kost 600 euro.